středa 2. května 2012

Furtstejnáflignacifixnámol

Dnes jsem měl v e-mailové schránce opět reklamu na internetovou ruletu, tentokráte to byl skrytý link odkazující na stránku www(tecka)superpenize(tecka)com se jménem "Vydělávejte 130 tisíc měsíčně". Pochopitelně jsem na link nekliknul a odkaz jsem si vyextrahoval v textovém editoru z kódu. Kliknutím na odkaz v mailu, který obsahuje identifikátor mojí e-mailové adresy, bych totiž prozradil zasílateli tohoto smrdutého spamu, že moje e-mailová adresa je aktivní a následovalo by ještě více spamu.

Jedná se o stejnou nechutnou a de facto (byť asi ne de jure) podvodnou reklamu, jako ta, o níž jsem již psal v článku "Jak (ne)vydělat peníze snadno a rychle". A protože původní článek podle výpisů asi našlo pár lidí jen na základě toho, že se snažili ověřit si tvrzení na tam zmiňované webové stránce, přidávám i tento článek v naději, že se sem opět někdo přes google v souvislosti s touto problematikou dostane. I kdyby to pomohlo jenom jednomu člověku v tom, aby neskočil na špek pijavicím žijícím z lidské nouze, stojí to za to.

Že mi podobné pochybnosti občas zkusí vnutit pornostránky, na to jsem si zvykl, to neřeším. Že se to ale (viz minulý článek) objevilo coby seriózní reklama na titulní stránce www.seznam.cz mě už nakrklo. A že se nějaký spambot nevímjak dostal k mojí e-mailové adrese a pokouší se mi tuhle nechutnou prasárnu vecpat, to už mě doslova zvedlo ze židle.

Žádné komentáře:

Okomentovat