středa 7. listopadu 2012

20 kilo!

Tak se blog přehoupl přes dvacet tisíc návštěv z tam, kde domov můj, a shodou okolností se tentýž měsíc přehoupl i přes dvacet registrovaných uživatelů. Snad nejzajímavější na tom je skutečnost, že jsem se na to za dva roky ještě nevykašlal. Když se podívám, kolikrát mi do článků proklouzla nějaká noticka o tom, jak se mi do psaní vůbec nechce, zjišťuji, že se mi vlastně víc nechce, než chce. Sám sebe se někdy - někdy i častěji - ptám proč vlastně píši?  A sám vlastně odpověď neznám. Ale každopádně za čtenářskou přízeň děkuji, vynasnažím se seč to půjde alespoň jednou do měsíce něco vypotit i do budoucna.

Ovšem zajímavá chybička se vloudila na straně google - následující diagram statistiky návštěv mi to dnes vymalovalo (možná ho to maluje už delší dobu nebo odjakživa a já si toho až dnes všiml):
Podle tohohle jsem začal psát blog před čtyřmi roky a byly to roky, upřímně řečeno, značně podivné. Rok 2012 má normálních 12 měsíců, ale rok 2011 má jen prosinec, rok 2010 má leden až listopad, rok 2009 zase jenom prosinec a rok 2008, v němž jsem začal údajně psát, jenom listopad.

Zajímalo by mne, jak tahle chybička vznikla a jestli i jiní blogeři mají takovýto nestandardní kalendář. Žeby reptiliánská konspirace iluminátů za účelem ovládnutí světa židozednáři?

Žádné komentáře:

Okomentovat