pátek 22. června 2012

Totální rozložení mysli

Tak jsem uzavřel dotazníček. Když jsem ho vydával, říkal jsem si, že při čtrnácti registrovaných čtenářích budu mít štěstí, když ho vyplní pět lidí a jeden troll. Co se tohoto týče, tak jsem byl velmi příjemně překvapen, protože dotazníček vyplnilo více lidí, než jsem počítal, a očividný troll se nevyskytl žádný.

Nicméně teď řeším ten zásadní problém, že se mi vůbec, ale vůbec nechce nic psát. Můj intelekutální kvokcient je na bodu mrazu a mám elán žuchlého žoku. Tak jsem si řekl, že na to nemůžu být sám, že potřebuji pomoct.

Chilli situace je následující. Mám rozepsáno či v hlavě rozděláno několik článků na přibližně následující témata:
  1. Pokračování série o Gaussově křivce.
  2. Rozšíření a statut vysokoškolského vzdělání v Čechách.
  3. Argumentační faux pas (takřka všech) kritiků scientismu (žeano, Kojote).
  4. Troška neurčitě přesných detailů z mého nepestrého života.
  5. Vypeckování se k výsledkům dotazníčku.
  6. Vysvětlení některých problematických vlastností nekonečna a proč ohánět se s ním v argumentaci je pro laika v podstatě debatní harakiri.
  7. Jedno méně zajímavé, ba přímo banální řemeslo - ale se spoustou obrázků.
Problém je, že všechno to souvisí se vším a ta témata jsou v podstatě propojená jako chumel špaget. Nejradši bych hodil na internet celý svůj mozek, ať si to přebere někdo jiný, když ho to zajímá, mně se teď nechce rozmotávat, který z těch článků má v kontextu mého současného (neexistujícího) nadšení vyšší prioritu. Takže se obracím na čtenáře, aby mi buď seřadili výše uvedené body podle toho, v jakém pořadí by si tyto články rádi přečetli, nebo vypíchli ten jediný bod, který je zajímá. A pokud zareagujete vy, třeba zareaguju i já a vybičuju se k nějakému výkonu. Pokud ne, vypadá to, že asi tenhle víkend strávím o to více času s lopatou a vidlemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat