čtvrtek 14. dubna 2011

Malý, bezvýznamný věc.

Blog se právě přehoupnul přes 1.000 návštěv (počítám jen ty z ČR, z ostatních zemí sem lidé zabloudí spíše omylem a moc si asi nepočtou). Vzhledem k tomu, že blog má jen 4 zaregistrované čtenáře a celkem 24 článků, tak buď každý čtenář každý článek přečetl nejméně 41x, nebo sem chodí o dost více lidí. Druhá možnost mi připadá pravděpodobnější, koneckonců sám čtu několik blogů, aniž bych se registroval.

Tímto děkuji všem spokojeným čtenářům za počáteční přízeň. Minulí nespokojení si to asi nepřečtou, ale i tak jim přeji, ať najdou v internetové džungli čtivo po jejich chuti. Budoucím nespokojeným bych rád vzkázal, že si cením i konstruktivní kritiky nikdy ji nebudu ignorovat.

Zkusím zazápasit s Google Docs a vytvořit nějaku anketu, abych při příštím nevýznamném číselném milníku (a nebo i dříve či později) mohl získa nějaký feedback o tom, kterážeto témata/články se líbí/nelíbí (ne že bych se tím hodlal závazně  řídit, budu psát o čem se mi zlíbí i tak :) ).

Do té doby budu jako dosud psát tempem tak jeden /dva posty týdně. Ne že bych nechtěl psát nebo neměl inspiraci, ale tak nějak permanentně postrádám pětadvacetihodinové dny v osmidenním týdnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat